Bali Eka Jaya
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Bali Eka Jaya

Bali Eka Jaya er en af de mest pålidelige og benyttede færgeselskaber i Bali og tilbyder meget favorable priser. Eka Jaya Fast Boat har en motor på 1500 hestekræfter, som rigtig kommer til udtryk når den transporterer dets passagerer over det dybblå vand. Der er op til 180 individuelle sæder som sikrer en komfortabel og sikker sejlads. Disse sæder strækker sig fra hyggelige siddeområder på de nedre dæk, til rummelige områder, som tilbyder en utrolig udsigt over de betagende omgivelser.

Omtanke for passagerer er altafgørende for de hårdtarbejdende og venlig medarbejder ombord på hver færge, hvilke også ses i forhold til sikkerhedsudstyr på færgen. Bali Eka Jaya sejler mellem meget populære turistattraktioner, som for eksempel Bali og Gili Island. De tilbyder en behagelig og fornøjelig overfart gennem de mest prominente områder i Indonesien. Et fuldt fungerende toilet, brandalarm og brandslukkere er altid til stede, hvilket giver en ekstra sikkerhed på færgen.

Når man ankommer til havnen i Padang Bai, Gili Islands, Serangan eller Lembongang Island, tilbyder selskabet gratis transport til din destination, typisk via minibus til de mest populære hoteller.

Se Bali Eka Jaya sejlplaner, priser og book Bali Eka Jaya færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Bali Eka Jaya med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Om bord Bali Eka Jaya

Alle Bali Eka Jaya ruter

Bali Eka Jaya routes and ports

Alternative selskaber og ruter

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking