Gili Gili Fast Boat
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Gili Gili Fast Boat

Gili Gili Fastboat blev grundlagt i 2009, og har hurtigt etableret sig selv, som et af de mest respekterede og pålidelige færgeselskaber i Indonesien. Selskabet opdagede, at der var en efterspørgsel på hurtig og bekvem transport mellem Bali og Gili Islands, herunder især Gili Trawangan og Gili Air, så de etablerede en virksomhed, som leverer en sikker og hurtig form for transport.

Færgeselskabet er et af de mest populære blandt turister, da komfort og sikkerhed for passagererne er i højsædet. På færgen er der 80 individuelle sæder, som kan lægges ned, der er et rummeligt dæk område med nem adgang til toiletter, samt en masse sikkerhedsudstyr. Alt personale på skibet snakker Engelsk og er professionelle indenfor deres fag, så du kan slappe af, velvidende at du er i sikre hænder. Som noget ekstra til denne luksuriøse oplevelse kan du, mens du nyder det smukke blå vand, nyde gratis kage, vand og håndklæder til ansigtet.

Færgen har en motor på 250 hestekræfter, så færgen sejler en behagelig fart på mellem 25-35 knob. Der findes desuden et LCD TV ombord, mens der sommetider tilbydes underholdning på færgen, som spreder en pulserende og livlig atmosfære. Men den livlige atmosfære forringer ikke den service, som de ansatte bringer med sig, når de hjælper passagerer med eksempelvis bagage (alle passagerer må medbringe 2 styk bagage). Selve sejladsen er en god oplevelse med Gili Gili Fast Boat, men som noget ekstra, tilbyder de også gratis transfer fra havnen til dit hotel. Mange populære områder hører under denne service, som eksempelvis Sanur, Tanjun Benoa og Padang Bai.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Gili Gili Fast Boat sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Om bord Gili Gili Fast Boat

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking