Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sugriwa Express

Sugriwa Express leverer en central service til Balis transportindustri, og de tilbyder en overfart til oft-besøgte destinationer i Indonesien.

De tre Nusa øer vokser hver dag i popularitet, og tiltrækker besøgende med deres udvalg af skønne strande, undervands aktiviteter, og strålende vejr. Derfor er mange afhængige af Sugrìwa Express, for at give dem en pålidelig og praktisk krydsning.

Overfarten forekommer flere gange om dagen, og på grund af den relative nærhed imellem havnene, er den også kort, med en gennemsnitlig rejsetid på en halv time. Indberetningerne er derfor ret simple, men på trods af det, er det en komfortabel og praktisk måde at rejse fra område til område på. Personalet er meget hjælpsomme, og assisterer turister der ikke kan udtale den lokale dialekt, eller har brug for anden vejledning.

Gæstfriheden er ikke begrænset til skibet, da Sugriwa Express byder på en gratis transfer service til feriestederne tæt på havnene, så du kan spare penge på en taxi.

Det er bedst at ankomme omkring 30 minutter før afgang, og personalet vil med glæde hjælpe til med bagage eller ekstra artikler.

Med directferries.dk kan du finde Sugriwa Express sejlplaner, billetpriser og booke Sugriwa Express færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Sugriwa Express med alternative færgeselskaber.

Alle Sugriwa Express ruter