Scoot Fast Cruises
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Scoot Fast Cruises

Scoot Fast Cruises er det førende færgeselskab i Indonesien, og har specialiseret sig i daglige overfarter mellem øerne Bali, Lombok, Gili Trawangan og Gili Air.

Scoot Fast Cruises blev etableret i 2004, og er siden blevet det mest prisbelønnede færgeselskab i Indonesien.

Scoot Fast Cruises bruger hurtigfærger, inklusiv moderne og luksuriøse katamaraner og en række speedbåde, som alle er fuldt udstyret med den seneste teknologi, hvilket har hjulpet færgeselskabet med at opnå en upåklagelig sikkerhed rekord.

Så vel som pålidelige færge forbindelser, tilbyder de også et fantastisk udvalg af snorkling, akkommodation og ø-ture ved hjælp af deres glas-bund fartøj, som er ideel til at se nogle af landets mest farverige fisk og koralrev.

Med directferries.dk kan du finde Scoot Fast Cruises sejlplaner, billetpriser og booke Scoot Fast Cruises færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Scoot Fast Cruises med alternative færgeselskaber.

Alle Scoot Fast Cruises ruter

Scoot Fast Cruises routes and ports

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking