Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Scoot Fast Cruises

Scoot Fast Cruises er det førende færgeselskab i Indonesien, og har specialiseret sig i daglige overfarter mellem øerne Bali, Lombok, Gili Trawangan og Gili Air.

Scoot Fast Cruises blev etableret i 2004, og er siden blevet det mest prisbelønnede færgeselskab i Indonesien.

Scoot Fast Cruises bruger hurtigfærger, inklusiv moderne og luksuriøse katamaraner og en række speedbåde, som alle er fuldt udstyret med den seneste teknologi, hvilket har hjulpet færgeselskabet med at opnå en upåklagelig sikkerhed rekord.

Så vel som pålidelige færge forbindelser, tilbyder de også et fantastisk udvalg af snorkling, akkommodation og ø-ture ved hjælp af deres glas-bund fartøj, som er ideel til at se nogle af landets mest farverige fisk og koralrev.

Med directferries.dk kan du finde Scoot Fast Cruises sejlplaner, billetpriser og booke Scoot Fast Cruises færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Scoot Fast Cruises med alternative færgeselskaber.