Starfish Fast Cruise
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Starfish Fast Cruise

Starfish Fast Cruise tilbyder en hurtig og effektiv færgefart fra Sanur til Nusa Penida Island hele året rundt. Denne rute afgår fra Bali og krydser Badungstrædet på ca. 30 minutter, hvilket lever op til sit navn som et hurtigt krydstogt.

Starfish Fast Cruise har plads til op til 90 passagerer på hver rejse. Deres fartøjer opfylder også internationale sikkerhedsstandarder og er udstyret med 80 redningsveste til voksne, 5 redningsveste til spædbørn, førstehjælpskasse, redningsringe, redningsflåder og brandslukkere i det usandsynlige tilfælde af en nødsituation.

Færgerne sejler mellem kl. 08.00 og 17.00 hele dagen. Husk dog, at færgeplanerne kan ændres afhængigt af vejrforholdene. Det anbefales også, at passagerer ankommer 90 minutter før den planlagte afgang.

Se Starfish Fast Cruise sejlplaner, priser og book Starfish Fast Cruise færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Starfish Fast Cruise med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking