S'gening Fast Boat
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

S'gening Fast Boat

S'gening Fast Boat tilbyder højhastighedsfærger fra Sanur Beach i det sydlige Bali til Nusa Penida på Penida Island, øst for Bali kyst. S'gening Fast Boat tilbyder to krydsninger om dagen hver vej, hvilket betyder at du kan tilbringe et par dage på hver destination eller bare tage en dagstur for at nyde de fantastiske havudsigter, smukke strande og tropiske klima. Rejsen mellem de to maleriske havne tager kun 30 minutter at fuldføre. Havnen i Sanur-stranden er tæt på den populære Denpasar, mens Nusa Penida ligger på en ø kendt som Paradise Island.

Den hurtige bådflåde består af et nyt state-of-the-art skib med et komfortabelt kabineområde, det nyeste sikkerhedsudstyr og kraftfulde motorer. Du vil også være i hænderne på et højt kvalificeret og professionelt personale, mens du er om bord.

Med directferries.dk kan du sammenligne S'gening Fast Boat sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Om bord S'gening Fast Boat

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking