Gili Getaway
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Gili Getaway

Gili Getaway driver virksomhed omkring Gili Island og dækker populære områder, som tilhører Indonesien. Derfor er Gili Getaway en af de altafgørende transportmidler i regionen. Med regelmæssige forbindelser til Bali, har virksomheden drevet sig frem til at være en af de mest pålidelige og mest udbredte færgeselskaber i Indonesien.

Virksomheden har fartøjer med en kapacitet på op til 40 personer og har maskiner med op mod 250 hestekræfter, hvor de fleste ture er mindst 45 minutter hurtigere end deres konkurrenters. Hvis højhastighed er kernen i Gili Getaway, er deres kendetegn den direkte rute mellem Bali og Gili Trawangan, med to daglige sejlture, der varer cirka 2 timer. Som om dette ikke var nok, for at løfte virksomheden over dets konkurrenter, tilbyder de også gratis transfer til og fra dit feriested fra mange af havnene.

Mens ombord giver faciliteterne en afslappende sejlads; der er nem adgang til forfriskninger, mens kolde håndklæder og solcreme kan købes billigt og der er en sol lounge på taget, som kan bruges af dem der længes efter at sole sig i de smukke omgivelser, mens de krydser det friske blå vand.

Med directferries.dk kan du finde Gili Getaway sejlplaner, billetpriser og booke Gili Getaway færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Gili Getaway med alternative færgeselskaber.

Om bord Gili Getaway

Alle Gili Getaway ruter

Gili Getaway routes and ports

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking