The Tanis Fast Cruise
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

The Tanis Fast Cruise

Tanis Fast Cruise er et færgeselskab, der opererer på Bali og blev grundlagt i 1992. I dag tilbyder det regelmæssige færger fra Indonesien til Bali med afgang fra Sanur Beach til Nusa Penida og Nusa Lembongan (Jungut Batu Beach) hele året rundt. De har altid været stolte af deres komfortable service for alle deres passagerer, der rejser mellem disse to smukke turistmål.

Tanis Fast Cruise har en flåde på 3 fartøjer, der sejler på hver af de tilgængelige ruter. Grand Tanis kan transportere op til 186 passagerer på en enkelt rejse og kan opnå hastigheder på op til 33 knob. Mens Tanis Ranger og Tanis Spirit kan transportere henholdsvis mellem 70 og 100 passagerer.

Alle færger, der sejles af Tanis Fast Cruise, er udstyret med redningsveste, redningsflåder, nødblus, brandslukkere og maritim radiokommunikation i det usandsynlige tilfælde af en nødsituation. De har også de nyeste navigationssystemer om bord.

Brug directferries.dk for at finde The Tanis Fast Cruise sejlplaner, priser og booke The Tanis Fast Cruise færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også The Tanis Fast Cruise med alternative færgeselskaber.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking