Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Bali

Den populære ø Bali er beliggende mellem Java og Lombok i det indonesiske øhav. Med en perfekt blanding af fantastisk landskab, varme lokale og udsøgte strande, er dette virkelig et sandt paradis.

Men Bali har meget mere at byde på, end sufring og luksus feriesteder. Overalt kan man se fantastiske skulpturer af hinduistiske guder og vidunderlige gårdspladser.

De små religiøse offergaver, kendt som ’Canang sari’, er interessante. Disse stråkurve med offergaver foretages dagligt og findes på alle dørtrin. De er fulde af farverige blomster og aromatisk røgelse, som føjer til den rolige atmosfære, der gør Bali så tiltalende.

Kuta på sydkysten er et turist paradis, med dens vestlige orienterede barer, og byen Ubud i norden er det kulturelle center.

En af Ubuds mest populære attraktioner er den hellige abe skov, som har over 600 drillesyge Makakaber, der ikke vil tøve med at kravle på din arm mens på jagt efter bananer. Skjult bag træerne, er også tre storslåede templer, der går helt tilbage til det 14. århundrede.

Der er over 20,000 templer, kendt som ’pura’, på Bali, med visse love, der kræver at hver by skal bygge mindst tre.

Pura Taman Saraswati, nord af Ubud, er et af de smukkeste. Det er omgivet af smukke vandfunktioner. Pura Luhur Ulu Watu på sydkysten er også værd at se.

Der er en række færgeruter til Bali, som alle ankommer til Padang Bai på den sydøstlige kyst og Serangan på den syd-centrale kyst, nær Kuta.

Der er afgangspunkter i Teluk Kode på Lomboks vestkyst, Gili Trawangan og Gili Air. Disse servicer leveres af Bluewater Express.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Bali Eka Jaya
  • Få pris
 • Scoot Fast Cruises
  • Få pris
 • FreeBird Express
  • Få pris
 • Marlin Fast Boat
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Ruter og havne i Bali