Dcamel Fast Ferry
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Dcamel Fast Ferry

Dcamels mission er at rejse til Lembongan Island på den hurtigste og mest luksuriøse måde. Deres hurtigfærger udnyttes på bedste vis og sejladsen fra Sanur til Nusa Lembongan tager kun 30 minutter. Op til 80 passagerer kan nyde sejlturen vel vidende, at de bliver serviceret af et pålideligt og ansvarligt personale, mens der på samme tid, er et stort udvalg af sikkerhedsudstyr ombord.

Noget af det der får passagerer til at rejse med DCamel er den effektive måde hvorpå passagererne er guidet ombord på færgen, samt de spektakulære udsigter man kan opleve ombord. Den moderne båd tilbyder yderst komfortable siddeområder, som gør det muligt for passagerer, at slappe af, mens de nyder de betagende omgivelser, bestående af smukke strande, endeløst blåt vand og betagende koral rev.

Oplevelsen ombord på færgen er god, men noget andet, der får selskabet til at skille sig ud, er det faktum, at de tilbyder gratis transfer fra havnen til dit hotel, for at sikre, at alle passagerer, når sikkert frem til deres destination. Dcamel fremstår som et af de bedste færgeselskaber i Indonesien med deres erfarne personale og deres sejladser, som sker uden fejl.

Brug directferries.dk for at finde Dcamel Fast Ferry sejlplaner, priser og booke Dcamel Fast Ferry færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Dcamel Fast Ferry med alternative færgeselskaber.

Om bord Dcamel Fast Ferry

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking