Sammenlign færger fra Pianosa Ø til Elba
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Pianosa Ø

Pianosa er en del af det toscanske øhav i det Tyrrhenske Hav ud for Italiens vestkyst.

Selvom øen primært er kendt for sin anvendelse som straffekoloni og stedet for forvisning af kejser Augustus barnebarn i det antikke Rom, tilbyder Pianosa også et malerisk landskab med indtagende ruiner, som giver et indblik ind i øens fascinerende fortid.

Det omgivende havn, som er del af et beskytte havområde, er hjemsted for et rigt og varierende marine liv i skærgården. Besøgende kan svømme i det krystalklare vand med hummere, delfiner, stribede multe og mange andre farverige fisk.

Oianosa er en populær destination for dagsture, og tilbyder færger tilbage til det italienske fastland og til den nærliggende ø, Elba. Pianosa havn ligger på den østlige spids, med ruter, der drives af en af Toscanas førende færgeselskaber.

Om Elba

Italiens tredjestørste ø, Elba udgør størstedelen af det toscanske øhav i Tyrrenhavet.

Napoleons eksil til Elba, satte oprindeligt øen på kortet, men i dag kommer turister her for det utroligt klare og blå vand, de fantastiske strande og udendørs aktiviteter som vandreture og cykling over det smukke terræn. Som en del af den største marine park i Europa, er det også et fantastisk sted for dykning, med en rig havbund og farverige fisk.

Nogle af de største attraktioner inkluderer de mange arkøologiske museer, imponerende brystværn og fæstninger, og den smukke gamle bolig af Napoleon, Palazzina dei Mulini.

Elba har et par havne i den nordvestlige region, så er inden for rækkevide med færge fra det italienske fastland og de omkringliggende øer. Der er masser af færgeselskaber at vælge imellem, som alle tilbyder hurtige og regelmæssige afgange.

Færger fra Pianosa Ø til Elba

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking