Italien

Sådan bookes færger fra Italien til Elba

Der er 4 færgeruter mellem Italien og Elba med 61 afgange dagligt. Corsica Ferries leverer 1 rute, Piombino til Portoferraio som sejler 3 gange dagligt. Moby Lines leverer 2 ruter, Piombino til Portoferraio sejler 11 gange dagligt & Piombino til Cavo omkring 4 gange dagligt. Toremar leverer 4 ruter, Piombino til Portoferraio sejler 21 gange dagligt, Piombino til Cavo omkring 5 gange dagligt, Piombino til Rio Marina omkring 8 gange dagligt & Pianosa til Rio Marina omkring 1 gang ugentlig. Blu Navy leverer 1 rute, Piombino til Portoferraio som sejler 8 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Italien til Elba for at tjekke informasjon.

Italien Elba kort

Tryk her for kort

Færger fra Italien til Elba

Om Italien:

Italien er hjemsted for det største antal Unesco verdensarv områder i verden. Sammen med Grækenland, er landet kendt som fødestedet for den vestlige kultur.

Landet er fuld af kunst og monumenter, og næsten hver lille landsby byder på et par interessante steder. Italien er et sted, der giver sjældne oplevelser, der aldrig kan overvurderes, fra romerske ruiner, byzantinske byer og renæssance mesterværker til brostensbelagte gader, smukke kirke og fantastiske strande.

Italien er det ideele afgangsland for dem, der rejser med færge med mange fantastiske destinationer, mange af dem indenlandsk. Med mange kilometer af kyststrækning og berømte øer, er udvalget af destinationer virkelig uovertruffen. I forhold til internationale rejser, er Italien forbundet til næsten alle lande i Adriaterhavet samt Grækenland, Tunesien og Spanien.

De korte ø færger er som regel små passagerskibe, mens de internationale færger som regel er luksuriøse cruisefærger.

Om Elba:

Italiens tredjestørste ø, Elba udgør størstedelen af det toscanske øhav i Tyrrenhavet.

Napoleons eksil til Elba, satte oprindeligt øen på kortet, men i dag kommer turister her for det utroligt klare og blå vand, de fantastiske strande og udendørs aktiviteter som vandreture og cykling over det smukke terræn. Som en del af den største marine park i Europa, er det også et fantastisk sted for dykning, med en rig havbund og farverige fisk.

Nogle af de største attraktioner inkluderer de mange arkøologiske museer, imponerende brystværn og fæstninger, og den smukke gamle bolig af Napoleon, Palazzina dei Mulini.

Elba har et par havne i den nordvestlige region, så er inden for rækkevide med færge fra det italienske fastland og de omkringliggende øer. Der er masser af færgeselskaber at vælge imellem, som alle tilbyder hurtige og regelmæssige afgange.