Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2936 ruter og 678 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Lombok

Lombok er en af Indonesiens oversete perler, som ligger mellem Bali og Sumbawa.

Den seneste tilføjelse af en international lufthavn har ført til flere besøgende. Flere og flere rejsende oplever det turkise vand, de hvide strande og verdensklasse surfing, og øen bliver ofte omtalt som ”den næste Bali”.

Men Lombok er langt mindre kommercielt udviklet end Bali og har stadig en fredelig følelse, hvor end man går. Såvel som en fantastisk kystlinje, kan øen prale af mange fascinerende templer, spektakulære paladser og et helligt bjerg.

Selvom det er en overvejende muslimsk provins, er en af de største attraktioner Pura Meru i Mataram, det største hinduistiske tempel på øen. Det er dedikeret til treenigheden af Brahma, Vishnu og Shiva, blev bygget i 1720 og har høje, elegante tårne omgivet af farverige haver.

Et andet bemærkelsesværdigt hindu monument er det fantastiske Mayura Water Palace, som blev bygget i 1744.

Rinjani er et helligt bjerg og Indonesiens næsthøjeste bjerg på næsten 4000 meter. Man kan booke en tre-dages tur, med mad og telte.

Der er to færgeruter fra Bali til Lombok.

Havnen i Serangan ligger ved siden af Denpasar lufthavn og har daglige afgange til Teluk Kode på vest Lombok og Gili-øerne, der tager omkring tre timer. Der er også et afgangspunkt i Padang Bai, øst Bali, som leverer servicer til Teluk Kode.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Bali Eka Jaya
    • Få pris

Ruter og havne i Lombok