Bali

Sådan bookes færger fra Bali til Lombok

Der er 3 færgeruter mellem Bali og Lombok med 18 afgange ugentligt. Bluewater Express leverer 2 ruter, Serangan til Teluk Kode sejler 7 afgange ugentligt & Padang Bai til Teluk Kode omkring 7 gange ugentligt. Bali Eka Jaya leverer 1 rute, Padang Bai til Bangsal som sejler 4 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Bali til Lombok for at tjekke informasjon.

Bali Lombok kort

Tryk her for kort

Om Bali:

Bali er smukt beliggende mellem Java mod vest og Lombok mod øst i de små Sundaøer, Indonesien.

Dette er en lille ø med omkring 10.000 templer og en pulserende kunst kultur, så Bali har meget mere at byde på end blot maleriske strande og fremragende surfing. Bortset fra øens naturlige skønhed, gør livsstilen det også svært at sige farvel.

Kuta i syd har et fantastisk natteliv, Ubud har fantastiske rismarker, mens hjertet af øen er domineret af dramatiske vulkaner og templer på bjergskråninger, så der er masser at se på denne utrolige ø.

Rejser med færge er en praktisk måde at udforske Indonesiens smukke øer på og Bali er et godt udgangspunkt for dette, med et par havne langs østkysten, som tilbyder hyppige afgange til den nærliggende ø Lombok og til Gili-øerne.