Sammenlign færger fra Indonesien til Lombok
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Indonesien

Indonesien er verdens 4 mest folkerige land og ligger i det sydøstlige Asien. Landet består af over 17.000 øer, hvoraf kun 8.000 er beboede.

Som man ville forvente fra den største øgruppe i verden, har Indonesien et utroligt varieret landskab og kultur, med over 300 sprog, verdens anden største tropiske skov, 130 aktive vulkaner og 1000 spektakulære templer spredt over øerne.

De fleste turister tager til Bali, som har luksus feriesteder, fantastiske strande og fremragende surfing. Hovedstaden, Jakarta, har gode shopping områder og den største moské i det sydøstlige Asien, mens Gili øerne tilbyder et livligt natteliv.

På grund af de mange øer i Indonesien er den bedste måde at komme rundt, med færge. Landet har et omfattende færge netværk, som tilbyder indenlandske ruter til og fra nogle af de mest populære destinationer i landet, samt udenlandske ruter til Singapore.

Færger fra Indonesien til Lombok

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking