Indonesia

Sammenlign færger fra Indonesien til Lombok

Der er flere færgeoverfarter fra Indonesien til Lombok. Færger forbinder pt. 3 havne i Indonesien med 2 Havne i Lombok.

Der er 49 afgange dagligt på 5 ferry routes som leveres af 4 færgeselskaber, inklusiv Scoot Fast Cruises, Bali Eka Jaya, Golden Queen Fast Boat & Starfish Fast Cruise. Den kortest overfart tager omkring 2 time 15 minut (Bangsal).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Indonesien og Lombok. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Indonesien Lombok kort

Tryk her for kort

Om Indonesien:

Indonesien er verdens 4 mest folkerige land og ligger i det sydøstlige Asien. Landet består af over 17.000 øer, hvoraf kun 8.000 er beboede.

Som man ville forvente fra den største øgruppe i verden, har Indonesien et utroligt varieret landskab og kultur, med over 300 sprog, verdens anden største tropiske skov, 130 aktive vulkaner og 1000 spektakulære templer spredt over øerne.

De fleste turister tager til Bali, som har luksus feriesteder, fantastiske strande og fremragende surfing. Hovedstaden, Jakarta, har gode shopping områder og den største moské i det sydøstlige Asien, mens Gili øerne tilbyder et livligt natteliv.

På grund af de mange øer i Indonesien er den bedste måde at komme rundt, med færge. Landet har et omfattende færge netværk, som tilbyder indenlandske ruter til og fra nogle af de mest populære destinationer i landet, samt udenlandske ruter til Singapore.