Italy

Sammenlign færger fra Italien til Kroatien

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Italien til Kroatien. Der er 6 færgeselskaber med samlet 16 ferry routes som forbinder Venedig til Pula, Porec, Rovinj & Umag, Ancona til Split & Zadar, Bari til Dubrovnik & Split, Trieste til Rovinj, Porec & Mali Losinj, Cesenatico til Rovinj, Mali Losinj & Novalja & Pesaro til Mali Losinj & Novalja.

Den hurtigste rute mellem Italien og Kroatien er Porec med en sejltid på ca. 1 time 45 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Italien Kroatien kort

Tryk her for kort

Om Italien:

Italien er hjemsted for det største antal Unesco verdensarv områder i verden. Sammen med Grækenland, er landet kendt som fødestedet for den vestlige kultur.

Landet er fuld af kunst og monumenter, og næsten hver lille landsby byder på et par interessante steder. Italien er et sted, der giver sjældne oplevelser, der aldrig kan overvurderes, fra romerske ruiner, byzantinske byer og renæssance mesterværker til brostensbelagte gader, smukke kirke og fantastiske strande.

Italien er det ideele afgangsland for dem, der rejser med færge med mange fantastiske destinationer, mange af dem indenlandsk. Med mange kilometer af kyststrækning og berømte øer, er udvalget af destinationer virkelig uovertruffen. I forhold til internationale rejser, er Italien forbundet til næsten alle lande i Adriaterhavet samt Grækenland, Tunesien og Spanien.

De korte ø færger er som regel små passagerskibe, mens de internationale færger som regel er luksuriøse cruisefærger.

Om Kroatien:

Kroatien er et populært turist rejsemål, og ligger i det sydøstlige Europa, på tværs af Adriaterhavet fra Italien.

Med sine varme somre, milde vintre, perfekte strande, idylliske øer og diverse byer, er det let at se, hvorfor flere og flere turister besøger Kroatien hvert år.

Det er nemt at nå Kroatien og landets øer med færger, og der er mange færgeselskaber og ruter, der passer til de fleste geografiske behov.

Hvis man rejser via det nordlige Italien og uden køretøj, er der en sæsonbestemt service fra Venedig til en række destinationer på Istriens kyst.

Hvis man rejser med køretøj eller en destination længere sydpå, skal man sejle fra Ancona; Pescara eller Bari. Overfarterne er regelmæssige og drives af moderne færger, hvilket gør turen afslappende og behagelig.