Pesaro til Mali Losinj færge

Pesaro Mali Losinj færgeruten forbinder Italien med Kroatien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Gomo Viaggi. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Pesaro Mali Losinj færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Pesaro - Mali Losinj færgeselskaber

  • Gomo Viaggi
    • 3 Afgange Ugentlig 3 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Pesaro Mali Losinj Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Pesaro Guide

Pesaro er en by i den italienske region Marche.
Fiskeri, møbelindustrien og turisme er de største styrker i den lokale økonomi.
Operakomponisten Gioacchino Rossini blev født i Pesaro i 1792. I anledning af dette, er Rossini Opera Festival en årlig begivenhed, samt Conservatorio Statale di Musica ”Gioanchino Rossini”, som blev grundlagt i minde om komponisten.

Mali Losinj Guide

Den kroatiske by Mali Losinj ligger i Primorje-Gorski Kotar amt på øen Losinj i den vestlige del af landet. Byen ligger i bunden af en beskyttet havn på Losinj øens sydøstlige kyst og er prydet med mange fine eksempler af skipperhuse fra det 19. århundrede, som ligger ved siden af den charmerende havfront. Byens gamle del formår at bevare et element af ro, selv i de travle sommermåneder og sammen med sit behagelige klima og nye hoteller, er det et dejligt sted at besøge. Alle hoteller er placeret udenfor byen. I det 19. århundrede begyndte byen at voksen, da de rige i Wien og Budapest begyndte at bygge luksus hoteller og villaer i byen. Nogle af disse dejlige bygninger forbliver, men mange af hotellerne er moderne bygninger.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til andre destinationer i Kroatien og Italien, inklusiv Venedig.