COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Koh Mak

En af Thailands bedst bevarede hemmeligheder, Koh Mak, ligger bare 40 km syd for fastlandet.

Koh Mak er en lille ø, som blot måler 16 kvadratkilometer, og tilbyder en fredelig pause væk fra Thailands turiststeder og fuldmåne fester. Det er den eneste privatejede ø i landet, og har en rolig og afslappende stemning. Der er stort set ingen kriminalitet og et langt roligere natteliv, hvilket gør den til den perfekte familie destination.

Når man ankommer vil man blive mødt af 600 smilende beboere, 10.000 palmetræer, hvide sandstrande og en fascinerende gummiplantage.

Der er omkring 30 resorter på øen, og de to hoved strande er inden for gåafstand af hinanden. ”The Sunday Times” præsenterede for nylig Koh Mak som en af de ti bedste strande i verden. Ao Kao strand i den sydvestlige del er den mest populære.

Da øen er en del af en marin nationalpark, er her fantastisk snorkling og dykkersteder. En række vandsport er også tilgængelige, herunder kajak og windsurfing.

Det bakkede landskab er perfekt til mountainbiking og vandreture. Sørg for at stoppe ved det imponerende buddhistiske tempel på ligger i hjertet af øen.

Der er færger til Koh Mak fra Laem Sok på fastlandet og Koh Kut på øen direkte mod syd. Med en gennemsnitlig sejltid på 20-30 minutter fra begge havne, er det hurtigt og nemt at komme til Koh Mak.

Populære Færgeselskaber

    • 7 Afgange Ugentlig 30 m
    • Få pris

Koh Mak anmeldelser

  • "Tip top"

    Just Perfect...

    Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Koh Mak