Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tigerline Ferry

Tigerline Ferry er et thailandsk rederi, der forbinder byer på fastlandets vestlige kyst, med populære turist øer, såsom Ko Phi Phi, Phuket, Ko Lanta, og Ko Lipe i det Andamanske Hav.

Deres service er skræddersyet til backpackere, og de der er ivrige efter at se nogle af Thailands mest kostbare perler, og Tigerline Ferry tilbyder derfor billige overfarter til talrige berømte øer. Ko Phi Phi tiltrækker i deres højsæson næsten 10,000 besøgende hver dag.

Udsmykket med iøjnefaldende gul og multi-farvet striber, består flåden af Nateesub, Nateethong, Sangsuree, og Sangsiri, der alle opnår en høj tophastighed og en kapacitet af 180 passagerer.

Om bord kan du vælge at slappe af i en kabine med klimaanlæg, eller absorbere de pragtfulde thailandske omgivelser på det øverste dæk. Endvidere kan der købes en frisk frokost og adskillige andre forfriskninger.

Brug directferries.dk for at finde Tigerline Ferry sejlplaner, priser og booke Tigerline Ferry færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Tigerline Ferry med alternative færgeselskaber.

Alle Tigerline Ferry ruter