COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Songserm

Songserm var det første selskab til at indføre færgeoverfarter over Thailandbugten, og forbinder den sydlige provins Chumphon og de fantastiske øer Koh Samui, Koh Pha Ngan og Koh Tao.

Songserm, som også leverer en bus- og togforbindelse fra Bangkok til Chumpton, har længe været et populært valg blandt backpackerer. De har praktiske sejltider, 365 dage om året, med første stop i Nathon på Koh Samui, hvor udenlandske besøgende kan forny deres visum.

Songserm bruger en række moderne ekspres både, der kan bære et stort antal passagerer, og tilbyder et udvalg af siddepladser om bord.

Disse øer, som nok er de mest berømte i landet, er kendt for deres naturlige skønhed og livlige barer. Koh Pha Ngan, er stedet for festelskere. Koh Samui tilbyder luksuriøse kurbade og en afslappende atmosfære, mens den mindre ø. Koh Tao har spændende dykkersteder og tæt jungle.

Med directferries.dk kan du finde Songserm sejlplaner, billetpriser og booke Songserm færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Songserm med alternative færgeselskaber.