Songserm
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Songserm

Songserm var det første selskab til at indføre færgeoverfarter over Thailandbugten, og forbinder den sydlige provins Chumphon og de fantastiske øer Koh Samui, Koh Pha Ngan og Koh Tao.

Songserm, som også leverer en bus- og togforbindelse fra Bangkok til Chumpton, har længe været et populært valg blandt backpackerer. De har praktiske sejltider, 365 dage om året, med første stop i Nathon på Koh Samui, hvor udenlandske besøgende kan forny deres visum.

Songserm bruger en række moderne ekspres både, der kan bære et stort antal passagerer, og tilbyder et udvalg af siddepladser om bord.

Disse øer, som nok er de mest berømte i landet, er kendt for deres naturlige skønhed og livlige barer. Koh Pha Ngan, er stedet for festelskere. Koh Samui tilbyder luksuriøse kurbade og en afslappende atmosfære, mens den mindre ø. Koh Tao har spændende dykkersteder og tæt jungle.

Med directferries.dk kan du finde Songserm sejlplaner, billetpriser og booke Songserm færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Songserm med alternative færgeselskaber.

Songserm routes and ports

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking