Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Koh Kood

Koh Kood ligger tæt på den cambodjanske grænse i Thailandbugten og er en af landets sidste uberørte perler.

Nogle hævder, at det er den smukkeste thailandske ø, og det er let at se hvorfor. I modsætning til sin større og mere kendte pendant, Koh Chang, er det det perfekte sted for en fredelig tilbagetrækning. Her er strækninger af rolige sandstrande og meget lidt natteliv.

Man kan tilbringe sine dage med at dasse i en hængekøje mellem palmerne, snorkle i det varme, klare vand eller sidde på en cafe og se den smukke solnedgang. Selv om der ikke er mange natklubber her, er der fest hver lørdag på Sunset Bar i Klong Chao til midnat.

For en mere aktiv dag, kan man vandre gennem junglen til det fantastiske Klong Chao vandfald og bade i det enorme bassin. Der er et lidt mindre vandfald længere mod nord, som hedder Khlong Yai Ki som også har et naturligt bassin.

Man kan leje en motorcykel, hvilket er en fantastisk måde at udforske øen på. Sørg for at besøge Ao Yai i den sydøstlige del. Dette er en traditionel fiskerby bygger på pæle, der tilbyder friske skaldyr og billig snorkling.

Koh Kood har nogle af verdens fineste dykning muligheder. Vandets synlighed kan nå op til 30 meter, og man vil sandsynligvis se havskildpadder, farverige fisk og endda søheste.

Der er nogle gode restauranter på øen. Man bør prøve familie restauranten ”Chiang Mai” i sydvest, hvor de serverer udsøgt thailandsk mad til gode priser.

Det er nemt og hurtigt at rejse til Koh Kood med færge. Der er daglige afgange fra Koh Mak, som sejler fra den sydøstlige mole. Hvis man rejser fra fastlandet, er der regelmæssige afgange fra Laem Sok på sydkysten.

Alle færger ankommer til Ao Salad Pier på Koh Koods vestlige kyst.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Boonsiri High Speed Ferries
    • Få pris

Ruter og havne i Koh Kood