Phi Phi Cruiser
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Phi Phi Cruiser

Phi Phi Cruiser leverer færgeforbindelser mellem Thailands største ø. Phuket og de utrolige maleriske øer Phi Phi i Andamanhavet, lige ud for den sydvestlige kyst.

Phi Phi Cruiser, som blev etableret i 1980, er et af de ældste færgeselskaber i regionen, der forbinder to af landets mest populære destinationer. Phuket har nogle af Thailands bedste strande, mens Koh Phi Phi balancerer naturlig pragt med et livligt natteliv.

Når man rejser med Phi Phi Cruiser, er ens komfort og sikkerhed altid selskabets prioritet; et hold af veltrænede medarbejdere er altid om bord til at hjælpe med forespørgelser, og deres moderne flåde blev bygget til det formål at sejle på Andamanhavet.

Deres skibe har saloner med air condition og rummelige soldæk, så man kan nyde den fantastiske udsigt over de nærliggende småøer og lyse blå vand undervejs.

Se Phi Phi Cruiser sejlplaner, priser og book Phi Phi Cruiser færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Phi Phi Cruiser med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking