Lomprayah High Speed Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Lomprayah High Speed Ferries

Lomprayah High Speed Ferries var et af de oprindelige færgeselskaber i Thailand, som leverer hurtige færgeservicer fra Koh Samui til Koh Phangan, Koh Tao og Chumpton.

Som navnet antyder, specialiserer Lomprayah High Speed Ferries sig i hurtige og pålidelige ruter, og de kan prale af at have de hurtigste ruter i Thailandbugten. For eksempel, tager rejsen fra Koh Samui til Koh Phangan kun 20 minutter, og dette er en af de mest brugte ruter i landet på grund af øernes popularitet blandt turister.

Grunden til at de kan transportere passagerer så hurtigt er deres flåde af fem mindre fartøjer, som har en effektiv på- og aflæsning proces, hvilket gør rejsen nem fra start til slut. Flåden består af moderne katamaraner, som tilbyder en stilfuld tur mellem nogle af Thailands bedste øer.

Med directferries.dk kan du finde Lomprayah High Speed Ferries sejlplaner, billetpriser og booke Lomprayah High Speed Ferries færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Lomprayah High Speed Ferries med alternative færgeselskaber.

Alle Lomprayah High Speed Ferries ruter

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Lomprayah High Speed Ferries kundeanmeldelser

  • "What a service."

    The staff on the pier and on the boath was ourstanding. It rained a lot, and they did everything for helping us on board as dry as possible, and they were very helpfull with the suitcases's . Thank you, capun car ❤️

    Læs mere Læs mindre
  • "Organiseret kaos, på den positive måde."

    Alt fungerer perfekt. Der et styr på tingene, selvom alt virker kaotisk i forbindelse med check in. Færgerne er ok, og tidsplanen overholdes.

    Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking