Lomprayah High Speed Ferries

Lomprayah High Speed Ferries var et af de oprindelige færgeselskaber i Thailand, som leverer hurtige færgeservicer fra Koh Samui til Koh Phangan, Koh Tao og Chumpton.

Som navnet antyder, specialiserer Lomprayah High Speed Ferries sig i hurtige og pålidelige ruter, og de kan prale af at have de hurtigste ruter i Thailandbugten. For eksempel, tager rejsen fra Koh Samui til Koh Phangan kun 20 minutter, og dette er en af de mest brugte ruter i landet på grund af øernes popularitet blandt turister.

Grunden til at de kan transportere passagerer så hurtigt er deres flåde af fem mindre fartøjer, som har en effektiv på- og aflæsning proces, hvilket gør rejsen nem fra start til slut. Flåden består af moderne katamaraner, som tilbyder en stilfuld tur mellem nogle af Thailands bedste øer.

Med directferries.dk kan du finde Lomprayah High Speed Ferries sejlplaner, billetpriser og booke Lomprayah High Speed Ferries færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Lomprayah High Speed Ferries med alternative færgeselskaber.

Læs mere Læs mindre

Alle Lomprayah High Speed Ferries ruter