Seatran Ferry
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Seatran Ferry

Seatran Ferry er et thailandsk rederi, der tilbyder regelmæssige højhastighedsfærger over den Thailandske Golf til en række destinationer, herunder Donsak til Koh Samui og Donsak til Koh Phangan. De tilbyder også en busforbindelse for passagerer, der rejser mellem Surat Thani bycentrum og Donsak Pier.

Seatran Ferry har en samlet flåde på 5 både. Discovery Ship 1 og 2 kan transportere op til 275 passagerer, mens Discovery Ship 5 kan transportere op til 301 passagerer på en enkelt rejse. Hver færge er udstyret med mange faciliteter, herunder tv-stuer med aircondition, butikker, merchandise-tjenester og et udendørs opholdsområde. Denne færgetjeneste drives af et team af erfarne sejlere, som garanterer dig en sikker og behagelig rejse.

Med directferries.dk kan du finde Seatran Ferry sejlplaner, billetpriser og booke Seatran Ferry færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Seatran Ferry med alternative færgeselskaber.

Alle Seatran Ferry ruter

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking