COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Andaman Wave Master

Andaman Wave Master er et thailandsk færgeselskab, som leverer daglige udflugter og færger til Phi Phi øerne i Andamanhavet fra Phuket, som er den største ø i landet.

Andaman Wave Master, som har tjent regionen siden 1999, er et af de længstvarende færgeselskaber i Thailand, og har sejladser året rundt og hoteloverførelser som standardservice, hvilket sikrer at ens rejse er så nem som muligt.

For de korte udflugter til Koh Phi Phi, rejser passagerer på Royal Jet Cruiser 9, som er det nyeste og hurtigste skib i flåden. På de øvrige ruter har Andaman Wave Master et udvalg af moderne og store færger til deres rådighed, som alle kan bære hundredvis af passagerer til og fra nogle af Thailands mest populære turist punkter.

De er også en autoriseret feriested salgsagent, og tilbyder et udvalg af luksuriøs akkommodation på Koh Phi Phi, hvor man finder fantastiske strande, snorkling og restauranter.

Med directferries.dk kan du finde Andaman Wave Master sejlplaner, billetpriser og booke Andaman Wave Master færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Andaman Wave Master med alternative færgeselskaber.

Alle Andaman Wave Master ruter