Andaman Wave Master
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Andaman Wave Master

Andaman Wave Master er et thailandsk færgeselskab, som leverer daglige udflugter og færger til Phi Phi øerne i Andamanhavet fra Phuket, som er den største ø i landet.

Andaman Wave Master, som har tjent regionen siden 1999, er et af de længstvarende færgeselskaber i Thailand, og har sejladser året rundt og hoteloverførelser som standardservice, hvilket sikrer at ens rejse er så nem som muligt.

For de korte udflugter til Koh Phi Phi, rejser passagerer på Royal Jet Cruiser 9, som er det nyeste og hurtigste skib i flåden. På de øvrige ruter har Andaman Wave Master et udvalg af moderne og store færger til deres rådighed, som alle kan bære hundredvis af passagerer til og fra nogle af Thailands mest populære turist punkter.

De er også en autoriseret feriested salgsagent, og tilbyder et udvalg af luksuriøs akkommodation på Koh Phi Phi, hvor man finder fantastiske strande, snorkling og restauranter.

Med directferries.dk kan du finde Andaman Wave Master sejlplaner, billetpriser og booke Andaman Wave Master færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Andaman Wave Master med alternative færgeselskaber.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking