Raja Ferry
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Raja Ferry

Raja Ferry er et thailandsk rederi, der har leveret transport over den Thailandske Golf siden 1981, med færger, der sejler på op til 7 forskellige ruter, herunder Donsak til Koh Samui, Koh Phangan til Koh Samui og Koh Samui til Surat Thani Lufthavn.

Selskabet har i øjeblikket en flåde på 14 skibe og har planer om at øge antallet af skibe i fremtiden. Det største af disse skibe er R11, som kan transportere op til 411 passagerer sammen med 80 biler på en enkelt rejse. Alle de skibe, der drives af Raja Ferries, har plads til køretøjer og har ofte op til 11 erfarne besætningsmedlemmer, der sørger for din sikkerhed under hele rejsen.

Raja Ferry er også stolte af sikkerheden og har en række nødudstyr om bord på hver af deres færger, herunder redningsveste, redningsbåde og førstehjælpskasser.

Med directferries.dk kan du sammenligne Raja Ferry sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Alle Raja Ferry ruter

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking