Bundhaya Speed Boat
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Bundhaya Speed Boat

Bundhaya Speed Boat startede i 2008, og er et af de nyeste færgeselskaber i Thailand. Den tilbyder hurtig forbindelser mellem øerne ud for vestkysten, samt Langkawi øhav i det nordvestlige Malaysia.

Bundhaya er et Marine Department certificeret selskab, og passagernes sikkerhed og kvaliteten af tjenesten, er hjertet af deres service. De er engageret i at levere services til en international kvalitetsstandard, og har nogle af de mest moderne, hurtige skibe i Andamanerne.

Billetter sendes via e-mail, som skal medbringes til den relevante mole og præsenteres ved skranken. Et venligt medlem af personalet vil så tage dig til din færge og hjælpe med bagage, for at gøre din rejse er så stressfri som muligt. Med Bundhaya Speed Boat kan du nemt nå frem til de bedst dykker øer, med nogle overfarter så korte som 15 minutter.

Med directferries.dk kan du finde Bundhaya Speed Boat sejlplaner, billetpriser og booke Bundhaya Speed Boat færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Bundhaya Speed Boat med alternative færgeselskaber.

Alle Bundhaya Speed Boat ruter

Bundhaya Speed Boat routes and ports

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking