Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bundhaya Speed Boat

Bundhaya Speed Boat startede i 2008, og er et af de nyeste færgeselskaber i Thailand. Den tilbyder hurtig forbindelser mellem øerne ud for vestkysten, samt Langkawi øhav i det nordvestlige Malaysia.

Bundhaya er et Marine Department certificeret selskab, og passagernes sikkerhed og kvaliteten af tjenesten, er hjertet af deres service. De er engageret i at levere services til en international kvalitetsstandard, og har nogle af de mest moderne, hurtige skibe i Andamanerne.

Billetter sendes via e-mail, som skal medbringes til den relevante mole og præsenteres ved skranken. Et venligt medlem af personalet vil så tage dig til din færge og hjælpe med bagage, for at gøre din rejse er så stressfri som muligt. Med Bundhaya Speed Boat kan du nemt nå frem til de bedst dykker øer, med nogle overfarter så korte som 15 minutter.

Med directferries.dk kan du finde Bundhaya Speed Boat sejlplaner, billetpriser og booke Bundhaya Speed Boat færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Bundhaya Speed Boat med alternative færgeselskaber.

Alle Bundhaya Speed Boat ruter