Ploysiam Speedboat
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Ploysiam Speedboat

Ploysiam Speedboat er en transportservice i Thailand, som sejler retur fra Pak Bara Pier til Koh Lipe hele året rundt. Det giver passagererne mulighed for at rejse hurtigt og nemt mellem det thailandske fastland og de omkringliggende øer. De tilbyder også privat transport fra Hat Yai lufthavn til Pak Bara Pier.

Der er 2 afgange fra Koh Lipe hver dag, med en forventet rejsetid på ca. 90 minutter. Vær dog opmærksom på, at ankomsttiden kan variere afhængigt af vejrforholdene og antallet af passagerer om bord. Passagerer rådes til at ankomme mindst 30 minutter før deres planlagte afgang for at give nok tid til check-in.

Båden, der forlader Pak Bara kl. 11.30, stopper normalt ved Tarutao Island og Khai Island i 20 minutter. De ombordværende kan strække benene, før de fortsætter resten af rejsen. Båden, der forlader Pak Bara kl. 13.30, sejler typisk direkte til Lipe Island.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Ploysiam Speedboat sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking