Tyskland

Sådan bookes færger fra Tyskland til Litauen

Der er 3 færgeruter mellem Tyskland og Litauen med 10 afgange ugentligt. TT Line leverer 2 ruter, Travemunde til Klaipeda sejler 2 afgange ugentligt & Rostock til Klaipeda omkring 1 gang ugentlig. DFDS Seaways leverer 1 rute, Kiel til Klaipeda som sejler 7 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Tyskland til Litauen for at tjekke informasjon.

Tyskland Litauen kort

Tryk her for kort

Færger fra Tyskland til Litauen

Om Tyskland:

Tyskland er et stort land i vest-central Europa, som er kendt for sine fortryllende landskaber, rige historie og ikoniske køkken.

Bortset fra den stereotype bayerske kultur af øl, pølser og saltkringler fundet i syden, er Tyskland et meget forskelligartet land, der tilbyder noget for enhver smag. Hovedstaden Berlin har arkitektoniske mesterværker, den berømte sorte skov dækker vestens, mens Alperne ligger på den sydlige grænse.

Rester af landets lange historie findes næsten overalt. Man kan slente forbi Berlinmuren, se et verdenskrig museum eller forundres over en middelalderlig bakketop fæstning.

Med en kystlinje på næsten 2.500 kilometer, har Tyskland et udvalg af færgehavne. Der er mange færgeruter til Skandinavien og de baltiske lande, hvilket gør landet til en fremragende port for nordøst Europa.

Om Litauen:

Litauen er et baltisk land i Nordeuropa, omkranset af Letland, Hviderusland, Polen og en russisk enklave Kaliningrad Oblast, med en vestkyst på Østersøen.

Litauen er den største af de tre baltiske stater, men dets kystlinje er den korteste blandt Østersølandene. Ligesom landets baltiske naboer, har Litauen meget at byde på for naturelskere; fra tætte skove pg bakker til smukke blå søer og floder.