Sverige

Sådan bookes færger fra Sverige til Litauen

Der er 2 færgeruter mellem Sverige og Litauen med 13 afgange ugentligt. TT Line leverer 2 ruter, Karlshamn til Klaipeda sejler 4 afgange ugentligt & Trelleborg til Klaipeda omkring 2 gange ugentligt. DFDS Seaways leverer 1 rute, Karlshamn til Klaipeda som sejler 7 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Sverige til Litauen for at tjekke informasjon.

Sverige Litauen kort

Tryk her for kort

Færger fra Sverige til Litauen

Om Sverige:

Sverige er det største nordiske land i Nordeuropa, og er omkranset af Norge mod vest og Finland mod øst.

Sverige, som er berømt for sit fantastiske landskab, har også en livlig hovedstad, Stockholm, som er fordelt over 174 øer og forbundet af 57 broer.

Længere nordpå finder man uberørt vildmark dækket af sne, med dramatiske bjerge i kystlinjen, tæt skov og utallige rensdyr. Der er også masser af smukke øer og øgrupper spredt i Østersøen.

Sverige er et glimerende udgangspunkt for en lang række destinationer i Skandinavien og Europa. Der findes talrige havne på landets kyst, og færgerejse er den bedste måde, at udforske Sveriges øer og nabolande på.

Om Litauen:

Litauen er et baltisk land i Nordeuropa, omkranset af Letland, Hviderusland, Polen og en russisk enklave Kaliningrad Oblast, med en vestkyst på Østersøen.

Litauen er den største af de tre baltiske stater, men dets kystlinje er den korteste blandt Østersølandene. Ligesom landets baltiske naboer, har Litauen meget at byde på for naturelskere; fra tætte skove pg bakker til smukke blå søer og floder.