Grækenland

Sådan bookes færger fra Grækenland til Lesbos

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Grækenland til Lesbos. Der er 1 færgeselskab med samlet 14 færgeruter som forbinder Chios til Mytilene, Limnos (Myrina) til Mytilene, Piræus til Mytilene, Vathi til Mytilene, Agios Kirikos til Mytilene, Karlovassi til Mytilene, Kavala til Mytilene, Mykonos til Mytilene, Evdilos til Mytilene, Fournoi til Mytilene & Syros til Mytilene.

Den hurtigste rute mellem Grækenland og Lesbos er Oinousses til Mytilene med en sejltid på ca. 2 timer. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Grækenland Lesbos kort

Tryk her for kort

Om Grækenland:

Grækenland er et land i Sydeuropa med den 11. længste kystlinje i verden. Landet deler grænser med Albanien, Makedonien, Bulgarien og Tyrkiet og med øerne i det Ægæiske Hav, det Ioniske Hav og Middelhavet.

Landet er en af verdens mest populære destinationer, og dets fantastiske strande, hvadkalkede huse, historiske steder og gode klima tiltrækker et stort antal besøgende til sine øer hvert år, med de fleste mellem april og oktober.

Uanset om man ankommer til fastlandet ad søvejen eller ad luftvejen, kan de fleste af øerne nps med færge. Der er et antal af færgeservicer, og græske færger er af høj standard, og de fleste færgeselskaber har en moderne og luksuriøs flåde. Alle græske øer er forbundet med fastlandet, nogle direkte, nogle indirekte, og det er en stor fornøjelse at sejle mellem øerne.

Det græske fastland er også godt forbundet til Italien.

Om Lesbos:

Den græske ø Lesbos er en smuk stor ø beliggende i det nordøstlige Ægæiske Hav. Med sin gamle historie og naturlige skønhed, er det en af de mest kendte øer i det nordlige Ægæiske Hav.

Uanset om du er efter en fredelige familieudflugt, en livlig og travl græsk destination eller bare sol og hav, har Lesbos det hele.