De Ægæiske Øer

Sådan bookes færger fra De Ægæiske Øer til Lesbos

Der er flere færgeoverfarter fra De Ægæiske Øer til Lesbos. Færger forbinder pt. 5 havne i De Ægæiske Øer med 2 havne på Lesbos.

Der er 26 afgange ugentligt på 9 færgeruter som leveres af 3 færgeselskaber, inklusiv SeaJets, Blue Star Ferries & Hellenic Seaways. Den kortest overfart tager omkring 2 timer 30 minutter (Mesta (Chios) til Sigri).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem De Ægæiske Øer og Lesbos. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

De Ægæiske Øer Lesbos kort

Tryk her for kort

Om De Ægæiske Øer:

De Ægæiske Øer ligger i Det Ægæiske Hav, mellem den sydlige og østlige side af det græske fastland og den vestlige side af Tyrkiet.

Området dækket af De Ægæiske Øer inkluderer Kykladerne, Dodekaneserne, de Nord Ægæiske Øer, de Saroniske øer, Sporaderne, Kreta og de Ioniske Øer og Euboea. Øgruppen omfatter nogle af de mest populære feriemål, inklusiv Kreta, Lemnos, Lesbos, Chios, Samos og Rhodos.

De Ægæiske Øer anses ofte som varetegnet på græsk kultur og tradition. Udover den åbenlyse triltrækning af solen og sandet, tiltrækkes besøgende ofte af de traditionelle landsbyer med hvidkalede huse, samt de imponerende monumenter af den store forhistoriske civilisation, der blomstrede her.

Færger er den primære metode for rejser omkring øerne.

Om Lesbos:

Den græske ø Lesbos er en smuk stor ø beliggende i det nordøstlige Ægæiske Hav. Med sin gamle historie og naturlige skønhed, er det en af de mest kendte øer i det nordlige Ægæiske Hav.

Uanset om du er efter en fredelige familieudflugt, en livlig og travl græsk destination eller bare sol og hav, har Lesbos det hele.