Bali

Sådan bookes færger fra Bali til Indonesien

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Bali til Indonesien. Der er 7 færgeselskaber med samlet 16 færgeruter som forbinder Serangan til Gili Air, Padang Bai til Gili Air, Gili Trawangan, Teluk Kode, Gili Meno, Bangsal, Nusa Penida & Nusa Lembongan (Jungut Batu Beach), Sanur til Nusa Lembongan (Mushroom Beach), Nusa Penida, Nusa Ceningan & Nusa Lembongan (Jungut Batu Beach), Serangan til Gili Air, Gili Trawangan, Teluk Kode, Nusa Lembongan (Jungut Batu Beach), Gili Gede & Nusa Penida (Buyuk Harbour), Padang Bai til Gili Air, Gili Trawangan, Teluk Kode, Gili Meno, Bangsal, Nusa Penida & Nusa Lembongan (Jungut Batu Beach), Sanur til Nusa Lembongan (Mushroom Beach), Nusa Penida, Nusa Ceningan & Nusa Lembongan (Jungut Batu Beach) & Padang Bai til Gili Air, Gili Trawangan, Teluk Kode, Gili Meno, Bangsal, Nusa Penida & Nusa Lembongan (Jungut Batu Beach).

Den hurtigste rute mellem Bali og Indonesien er Sanur til Nusa Lembongan (Mushroom Beach) med en sejltid på ca. 30 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Bali Indonesien kort

Tryk her for kort

Om Bali:

Bali er smukt beliggende mellem Java mod vest og Lombok mod øst i de små Sundaøer, Indonesien.

Dette er en lille ø med omkring 10.000 templer og en pulserende kunst kultur, så Bali har meget mere at byde på end blot maleriske strande og fremragende surfing. Bortset fra øens naturlige skønhed, gør livsstilen det også svært at sige farvel.

Kuta i syd har et fantastisk natteliv, Ubud har fantastiske rismarker, mens hjertet af øen er domineret af dramatiske vulkaner og templer på bjergskråninger, så der er masser at se på denne utrolige ø.

Rejser med færge er en praktisk måde at udforske Indonesiens smukke øer på og Bali er et godt udgangspunkt for dette, med et par havne langs østkysten, som tilbyder hyppige afgange til den nærliggende ø Lombok og til Gili-øerne.