Bali

Sammenlign færger fra Bali til Indonesien

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Bali til Gili Islands. Der er 16 færgeselskaber med samlet 24 ferry routes som forbinder Serangan til Gili Air, Gili Trawangan, Bangsal, Gili Gede, Nusa Penida (Buyuk Harbour), Senggigi, Gili Meno, Nusa Lembongan (Yellow Bridge) & Nusa Penida, Padang Bai til Gili Air, Gili Trawangan, Bangsal, Senggigi, Gili Meno, Nusa Lembongan (Yellow Bridge) & Nusa Penida, Amed til Gili Trawangan, Gili Air & Bangsal & Sanur til Nusa Lembongan (Jungut Batu Beach), Nusa Penida, Gili Trawangan, Gili Air & Bangsal.

Den hurtigste rute mellem Bali og Gili Islands er Nusa Lembongan (Jungut Batu Beach) med en sejltid på ca. 0 time 30 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Bali Indonesien kort

Tryk her for kort

Færger fra Bali til Indonesien

Om Bali:

Bali er smukt beliggende mellem Java mod vest og Lombok mod øst i de små Sundaøer, Indonesien.

Dette er en lille ø med omkring 10.000 templer og en pulserende kunst kultur, så Bali har meget mere at byde på end blot maleriske strande og fremragende surfing. Bortset fra øens naturlige skønhed, gør livsstilen det også svært at sige farvel.

Kuta i syd har et fantastisk natteliv, Ubud har fantastiske rismarker, mens hjertet af øen er domineret af dramatiske vulkaner og templer på bjergskråninger, så der er masser at se på denne utrolige ø.

Rejser med færge er en praktisk måde at udforske Indonesiens smukke øer på og Bali er et godt udgangspunkt for dette, med et par havne langs østkysten, som tilbyder hyppige afgange til den nærliggende ø Lombok og til Gili-øerne.

Om Indonesien:

Indonesien er et land beliggende langs ækvator mellem det Indiske Hav og Stillehavet. Det er den største øgruppe i verden, og det fjerde mest folkerige land med den største muslimske befolkning.

På grund af sin beliggenhed, har Indonesien været velsignet med et varieret landskab; fra frodige områder til store regnskove og endda snedækkede tinder. Indonesien har 134.466 tropiske øer med mange smukke sandstrande, hvoraf mange stadig er ubeboede.