Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Durres havn

  • Med bil

    Kørende fra Tirana skal tage motorvej E852/SH3 og fortsætte i omkring 12 km. Fortsæt derefter på SH2 og følg skiltene ’Durr-S’. Kørende nord-vest fra skal følge E762/SH1 og derefter SH2 til Durres. Kørende syd-vest fra skal køre nord vest på SH4, tage TIRAN/RINAS og køre op på SH2 og fortsætte i omkring 18 km og tage afkørsel: ved første rundkørsel tag den anden afkørsel, ved den anden rundkørsel tag den første afkørsel til E852/SH3 og ved den tredje rundkørsel tag afkørsel 2 op på SH2 til Durr-S: fortsæt så i 17 km til Durres.

  • Adresse

    Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, Durres

  • Durres overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Durres før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Durres overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Durres færgeservicer

Durres Guide

Durres Guide

Durres er Albaniens ældste by og en af landets mest betydningsfulde økonomiske byer. Den ligger på central kysten, omkring 33 km vest af hovedstaden Tirana, ved et af de smalleste punkter ved Adriaterhavet. Durres blev grundlagt i år 627 f.Kr af græske kolonister fra Corinth og Korfu. Dens geografiske beliggenved var en stor fordel da den blev placeret omkring en naturhavn som var omringet af indlandets sumper og høje klipper, hvilket gjorde det meget vanskeligt at angribe byen, både fra land og vand. Durres var kendt for at være et politisk avanceret samfund. Dog protesterede Corinth og Korfu over byen og hjalp med at styrte krigen i år 431 f.Kr. I dag er Durres en betydningsfuld port til Vesteuropa grundet dens havn og dens nærhed til italienske havne.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking