TP Line
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

TP Line

TP LINE er en kroatisk operatør, der tilbyder regelmæssig transport over Adriaterhavet med 2 statsstøttede ruter fra Dubrovnik og 3 kommercielle færger fra Split og Makarska. Den mest populære rute, der drives af TP LINE, er færgen fra Split til Dubrovnik, som transporterede 70 000 passagerer mellem maj og oktober 2022.

De har i øjeblikket en flåde på 6 højhastighedsfærger og har købt 3 nye skibe i 2022 for at betjene deres kommercielle ruter i hele Kroatien. De hedder Kolovare, Aenona, Puntamika, Arta, Anastazija og Nona Ana. De kan hver især transportere et betydeligt antal passagerer på en enkelt rejse og betjenes af strålende besætninger med mange års erfaring inden for søfart.

Passagerer, der rejser med TP LINE, opfordres til at ankomme mindst 15 minutter før deres planlagte afgang. Den nøjagtige placering af hver færge kan følges via deres websted.

Brug directferries.dk for at finde TP Line sejlplaner, priser og booke TP Line færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også TP Line med alternative færgeselskaber.

Alle TP Line ruter

TP Line routes and ports

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking