Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ubli - Dubrovnik er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Ubli - Dubrovnik færgeselskaber

    • 9 Sailings Weekly 3 hr 35 min
    • Get price

Ubli til Dubrovnik færge

Ubli Dubrovnik færgeruten forbinder Kroatien med Kroatien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, TP Line. Der er op til 9 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 35 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Ubli Dubrovnik færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Dubrovnik Guide

Den kroatiske by Dubrovnik ligger i Dalmatien ved Adriaterhavskysten. Byen, som er et Unesco verdensarv område, er en af de mest populære destinationer i Middelhavet, og en af byens mest besøgte attraktioner er dens bymure. De er omkring 6 km tykke og omkring 2 km lange, og blev bygget med en række tårne for at forsvare byen. Byens arkitektur er spektakulær og omfatter mange kirker, klostre, museer og springvand. Byens katedral, som er fra det 18. århundrede, indeholder levn fra det 11. og 18. århundrede.
Byens færgeterminale ligger i Kantafig området Gruz Bay, omkring 3 km fra den gamle bydel. Der er færgeforbindelser til Bari, Rijeka, Stari Grad, Korcula og Mijet.