Spanien

Sådan bookes færger fra Spanien til Menorca

Der er flere færgeoverfarter fra Spanien til Menorca. Færger forbinder pt. 2 havne i Spanien med 2 havne på Menorca.

Der er 22 afgange dagligt på 7 færgeruter som leveres af 6 færgeselskaber, inklusiv Balearia, Trasmediterranea, Grandi Navi Veloci, FRS, Trasmed GLE & Menorca Lines. Den kortest overfart tager omkring 1 time (Alcudia til Ciutadella).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Spanien og Menorca. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Spanien Menorca kort

Tryk her for kort

Om Spanien:

Spanien er et land, som ligger på den iberiske halvø og er omkranset af Portugal mod vest, Frankrig mod nordøst og Middelhavet mod syd og øst.

Det vidunderlige vejr i Spanien, dets geografiske placering, smukke kyster og varierende landskaber, har gjort landet til et af de mest populære rejsemål i verden.

Hovedstaden Madrid har snoede gader, som alle samles i byens centrum, Barcelona behøver ingen introduktion, Basketlandet er mod nord og så er der selvfølgelig Costal del Sol.

Som et land med tusindvis af kilometer med kyst og mange øgrupper, som De Kanariske Øer og Balearerne, der færgerejse dybt forankret i den spanske kultur. Europas mest moderne færger og kendte færgeselskaber leverer servicer fra Spanien til England, Italien og Nordafrika, samt fra fastlandet til De Kanariske Øer, Balearerne og talrige servicer mellem øerne.

Om Menorca:

Menorca er en ø i Middelhavet, øst for Mallora. Øen er den næststørste af De Baleariske Øer efter Mallorca.

Menorca er en relativt rolig ø, væk fra de pulserende natscener på nærliggende Ibiza og Mallorca, hvilket gør øen til en fantastisk destination for familier. Strandene på den smukke kystlinje er generelt ikke for overfyldte, bortset fra højsæsonen i de første par uger i august.