Spain

Sammenlign færger fra Spanien til Menorca

Der er 3 ferry routes mellem Spanien og Menorca med 27 afgange ugentligt. Balearia leverer 1 routes, Barcelona til Ciutadella som sejler 16 gange dagligt. Grandi Navi Veloci leverer 1 routes, Barcelona til Mahon som sejler 4 gange dagligt. Trasmed GLE leverer 2 routes, Barcelona til Mahon sejler 6 gange dagligt, & Valencia til Mahon som sejler 1 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Spanien til Menorca for at tjekke informasjon.

Spanien Menorca kort

Tryk her for kort

Om Spanien:

Spanien er et land, som ligger på den iberiske halvø og er omkranset af Portugal mod vest, Frankrig mod nordøst og Middelhavet mod syd og øst.

Det vidunderlige vejr i Spanien, dets geografiske placering, smukke kyster og varierende landskaber, har gjort landet til et af de mest populære rejsemål i verden.

Hovedstaden Madrid har snoede gader, som alle samles i byens centrum, Barcelona behøver ingen introduktion, Basketlandet er mod nord og så er der selvfølgelig Costal del Sol.

Som et land med tusindvis af kilometer med kyst og mange øgrupper, som De Kanariske Øer og Balearerne, der færgerejse dybt forankret i den spanske kultur. Europas mest moderne færger og kendte færgeselskaber leverer servicer fra Spanien til England, Italien og Nordafrika, samt fra fastlandet til De Kanariske Øer, Balearerne og talrige servicer mellem øerne.

Om Menorca:

Menorca er en ø i Middelhavet, øst for Mallora. Øen er den næststørste af De Baleariske Øer efter Mallorca.

Menorca er en relativt rolig ø, væk fra de pulserende natscener på nærliggende Ibiza og Mallorca, hvilket gør øen til en fantastisk destination for familier. Strandene på den smukke kystlinje er generelt ikke for overfyldte, bortset fra højsæsonen i de første par uger i august.