Nynæshamn til Visby færge

Nynæshamn Visby færgeruten forbinder Sverige med Gotland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Destination Gotland. Der er op til 42 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Nynæshamn Visby færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Nynæshamn - Visby færgeselskaber

  • Destination Gotland
    • 6 Afgange Dagligt 3 t 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Nynæshamn Visby Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Nynæshamn Visby ruten er for en bil og 2 passagerer.

Nynæshamn Guide

Den svenske by og havn Nynæshamn, ligger i Stockholms kommune, omkring 60 km syd for Stockholm. Havnen er en af hoveddestinationerne på det svenske fastland, hvorfra færger afgår til Gotland. Om sommeren besøger mange byen, da den er et populært feriested blandt svenskere. Om sommeren er byen vært for en havnefest, hvor havnen er fuld af både i alle størrelser. Sammen med de lokale håndværker messer, vil besøgende også finde en række restauranter og butikker, der sælger lokalt fremstillet varer. Der er ikke meget at se i denne moderne by, som generelt er fuld af moderne, uinteressante, bygninger.

Der er færgeforbindelser fra Nynæshamn til Gotland og Gdansk i Polen.