Sverige

Sådan bookes færger fra Sverige til Gotland

Der er 3 færgeruter mellem Sverige og Gotland med 68 afgange ugentligt. Destination Gotland leverer 3 ruter, Nynæshamn til Visby sejler 6 gange dagligt, Oskarshamn til Visby omkring 3 gange dagligt & Vastervik til Visby omkring 5 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Sverige til Gotland for at tjekke informasjon.

Sverige Gotland kort

Tryk her for kort

Om Sverige:

Sverige er det største nordiske land i Nordeuropa, og er omkranset af Norge mod vest og Finland mod øst.

Sverige, som er berømt for sit fantastiske landskab, har også en livlig hovedstad, Stockholm, som er fordelt over 174 øer og forbundet af 57 broer.

Længere nordpå finder man uberørt vildmark dækket af sne, med dramatiske bjerge i kystlinjen, tæt skov og utallige rensdyr. Der er også masser af smukke øer og øgrupper spredt i Østersøen.

Sverige er et glimerende udgangspunkt for en lang række destinationer i Skandinavien og Europa. Der findes talrige havne på landets kyst, og færgerejse er den bedste måde, at udforske Sveriges øer og nabolande på.

Om Gotland:

Gotland er Sveriges største ø, som ligger i Østersøen mellem Letland og fastlandets østkyst.

Øen har over hundrede kirker fra middelalderen, fotogene byer og landsbyer, gode restauranter og nationens mest solrige klima.

Den største og mest besøgte by, Visby er en af Europas ’maestro’. Her er bygninger fulde af historie, fascinerende ruiner, idylliske brostensbelagte gader og eventyrlignende huse, og på grund af dette, er Visby, med rette, på Unescos verdensarv liste.

Gotland, som er nem at komme til med færge fra fastlandet, er en af Sveriges mest populære destinationer. Man kan sejle til Gotland fra Nynæashamn og Oskarshamn, med regelmæssige overfarter hverdag til Visby havn.