COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hirtshals - Bergen er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Danmark til Norge side

Hirtshals - Bergen færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 16 hr 30 min
  • Get price

Hirtshals Bergen færge anmeldelser

 • "super god oplevelse"

  Fint personale service orienteret

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt fungerede"

  Super dejlig service

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Kæmpe roser til Direct Ferries!"

  Super nem bestilling. Servicen og informationerne i forbindelse med vores rejse fra Hanstholm til Bergen (t/r) var hele vejen igennem en større oplevelse end vi havde forventet. Dejlige kahytter. Et stort og godt udvalg af spisesteder, med priser der er meget rimelig. Vi følte at vi fik rigtig meget for pengene. En dejlig og afslappende måde at rejse på.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Super god forbindelse"

  Flot skib med alt hvad man forvente og mere til

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Hirtshals til Bergen færge

Hirtshals Bergen færgeruten forbinder Danmark med Norge. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Fjord Line. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 16 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Hirtshals Bergen færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hirtshals Guide

Hirtshals er en havneby, der ligger på øen Vendsyssel-Thy i Jylland. Byen er kendt for sit fiskeri og færgehavnen. Fiskeri spiller, ligesom turisme og udlejningen af sommerhuse, en vigtig rolle for byen og dens indbyggere.

Nordsøen Oceanarium er et af Europas største akvarier og ligger i Hirtshals. Akvariet har over 70 forskellige arter i sin samling.

Havnen er fuld af aktiviteter og atmosfæren er autentisk. Når man besøger Hirtshals, kan man nyde de naturlige omgivelser, der er perfekte når det kommer til mange udendørs aktiviteter.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjördur og Torshavn.


Bergen Guide

Byen og havnen Bergen ligger på Norges vestkyst, på Bergenhalvøen, og er sommetider kendt som byen af de syv bjerge. Som indgangen til fjordene, er Bergen en international by, der er fuld af charme og historie, som bare venter på at blive udforsket. De norske fjorde er nok en af verdens mest spektakulære naturlige turistattraktioner og er blevet erklæret et Unesco verdensarv område.

Der er en række kulturelle institutioner i byen, som er populære blandt turister. Byen er også vært for en række festivaler hvert år, som inkluderer Bergen Internationale Festival og Bergen Internationale Film Festival.

Bergens havn er den største i Norge, og herfra er der færgeforbindelser til Danmark, Haugesund, Stavanger, Sognefjord og Nordfjord.