Sammenlign færger fra Sporaderne til Grækenland
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Sporaderne

Sporaderne er en øgruppe langs Grækenlands østkyst i Det Ægæiske Hav.

Af de 24 øer, er kun 4 beboede; Alonnisos, Skiathos, Skopelos og Skyros, som er karakteriseret av frugtbare slettet, tæt granskov og smukke strande. En tilbyder en lidt anderledes græsk oplevelse med deres traditionelle arkitektur, afslappende atmosfære og afsondrede vige.

Sporaderne har noget for enhver smag; Skopelos og Alonissos er bedst egnet til familier, mens Skiathos har livlige barer og et spændende natteliv. Den mindsst besøgte ø, Skyros, har en attraktiv hovedstad og rolige strande.

På grund af deres nærhed til fastlandet, er er et stort udvalg af hurtigfærger til et par havne på Grækenlands østkyst. Man kan også vælge fra de regelmæssige ruter indenfor Sporaderne, der alle drives af et af landets mest populære færgeselskaber.

Om Grækenland

Grækenland er et af verdens mest besøgte lande. Grækenland, som kan prale af 16.000 km med kyststrækning, har det Ægæiske Hav mod øst, Det Ioniske Hav mod vest, Middelhavet mod syd og mange øer.

Grækenland er et varierende land med et bjergrigt fastland og fantastiske øer med hvidkalkede huse og kirker med blå kuppel. Mange af de græske strande har fået tildelt det blå flag, mens landets rige historie og arv har sikret det 18 Unesco verdensarv områder.

Det græske fastland kan nemt nås med færge over Adriaterhavet fra Italien, mens der er mange indenlandske færgeservicer på grund af de mange øer. De indenlandske færger er moderne, men de variere baseret på rejsetypen. De længere ruter drives af konventionelle passagerfæger, men de kortere ruter mellem øerne drives af katamaraner og flyvebåde.

Færger fra Sporaderne til Grækenland

Kundeservice

CSBannerText