Grækenland

Sådan bookes færger fra Grækenland til De Ioniske Øer

Der er flere færgeoverfarter fra Grækenland til De Ioniske Øer. Færger forbinder pt. 2 havne i Grækenland med 1 havn i De Ioniske Øer.

Der er 91 afgange ugentligt på 6 færgeruter som leveres af 1 færgeselskab, inklusiv Levante Ferries. Den kortest overfart tager omkring 20 minutter (Sami til Ithaka (Pisaetos)).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Grækenland og De Ioniske Øer. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Grækenland De Ioniske Øer kort

Tryk her for kort

Om Grækenland:

Grækenland er et land i Sydeuropa med den 11. længste kystlinje i verden. Landet deler grænser med Albanien, Makedonien, Bulgarien og Tyrkiet og med øerne i det Ægæiske Hav, det Ioniske Hav og Middelhavet.

Landet er en af verdens mest populære destinationer, og dets fantastiske strande, hvadkalkede huse, historiske steder og gode klima tiltrækker et stort antal besøgende til sine øer hvert år, med de fleste mellem april og oktober.

Uanset om man ankommer til fastlandet ad søvejen eller ad luftvejen, kan de fleste af øerne nps med færge. Der er et antal af færgeservicer, og græske færger er af høj standard, og de fleste færgeselskaber har en moderne og luksuriøs flåde. Alle græske øer er forbundet med fastlandet, nogle direkte, nogle indirekte, og det er en stor fornøjelse at sejle mellem øerne.

Det græske fastland er også godt forbundet til Italien.

Om De Ioniske Øer:

De Ioniske Øer er en gruppe af græske øer ud for Grækenlands vestkyst i Det Ioniske Hav, også kendt som de vestlige græske øer.

I modsætning til Kykladerne, er De Ioniske Øer kendt for at være blomstrende med grønt. Med tydelig tradition, gastronomi og arkitektur på hver af øerne, er det svært ikke af falde for De Ioniske Øer.