Greece

Sammenlign færger fra Grækenland til De Ioniske Øer

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Grækenland til De Ioniske Øer. Der er 3 færgeselskaber med samlet 11 ferry routes som forbinder Gythion til Kythira & Antikythira, Patras til Sami & Ithaka (Pisaetos), Kyllini til Poros (Kefalonia) & Zakynthos, Igoumenitsa til Korfu & Paxi, Mathraki til Korfu, Ereikoussa til Korfu & Othonoi til Korfu.

Den hurtigste rute mellem Grækenland og De Ioniske Øer er Korfu med en sejltid på ca. 1 time 10 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Grækenland De Ioniske Øer kort

Tryk her for kort

Om Grækenland:

Grækenland er et land i Sydeuropa med den 11. længste kystlinje i verden. Landet deler grænser med Albanien, Makedonien, Bulgarien og Tyrkiet og med øerne i det Ægæiske Hav, det Ioniske Hav og Middelhavet.

Landet er en af verdens mest populære destinationer, og dets fantastiske strande, hvadkalkede huse, historiske steder og gode klima tiltrækker et stort antal besøgende til sine øer hvert år, med de fleste mellem april og oktober.

Uanset om man ankommer til fastlandet ad søvejen eller ad luftvejen, kan de fleste af øerne nps med færge. Der er et antal af færgeservicer, og græske færger er af høj standard, og de fleste færgeselskaber har en moderne og luksuriøs flåde. Alle græske øer er forbundet med fastlandet, nogle direkte, nogle indirekte, og det er en stor fornøjelse at sejle mellem øerne.

Det græske fastland er også godt forbundet til Italien.

Om De Ioniske Øer:

De Ioniske Øer er en gruppe af græske øer ud for Grækenlands vestkyst i Det Ioniske Hav, også kendt som de vestlige græske øer.

I modsætning til Kykladerne, er De Ioniske Øer kendt for at være blomstrende med grønt. Med tydelig tradition, gastronomi og arkitektur på hver af øerne, er det svært ikke af falde for De Ioniske Øer.