Italien

Sådan bookes færger fra Italien til Albanien

Der er 4 færgeruter mellem Italien og Albanien med 43 afgange ugentligt. Grandi Navi Veloci leverer 1 rute, Bari til Durres som sejler 11 gange ugentligt. Adria Ferries leverer 2 ruter, Bari til Durres sejler 7 afgange ugentligt & Ancona til Durres omkring 6 gange ugentligt. Ventouris Ferries leverer 1 rute, Bari til Durres som sejler 10 gange ugentligt. European Ferries leverer 2 ruter, Brindisi til Vlora sejler 2 afgange ugentligt & Bari til Vlora omkring 2 gange ugentligt. A-Ships Management S.A leverer 1 rute, Brindisi til Vlora som sejler 5 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Italien til Albanien for at tjekke informasjon.

Italien Albanien kort

Tryk her for kort

Om Italien:

Italien er hjemsted for det største antal Unesco verdensarv områder i verden. Sammen med Grækenland, er landet kendt som fødestedet for den vestlige kultur.

Landet er fuld af kunst og monumenter, og næsten hver lille landsby byder på et par interessante steder. Italien er et sted, der giver sjældne oplevelser, der aldrig kan overvurderes, fra romerske ruiner, byzantinske byer og renæssance mesterværker til brostensbelagte gader, smukke kirke og fantastiske strande.

Italien er det ideele afgangsland for dem, der rejser med færge med mange fantastiske destinationer, mange af dem indenlandsk. Med mange kilometer af kyststrækning og berømte øer, er udvalget af destinationer virkelig uovertruffen. I forhold til internationale rejser, er Italien forbundet til næsten alle lande i Adriaterhavet samt Grækenland, Tunesien og Spanien.

De korte ø færger er som regel små passagerskibe, mens de internationale færger som regel er luksuriøse cruisefærger.

Om Albanien:

Albanien er et lille land i det sydøstlige Europa, ca. 72 km fra Italien over Otrantostrædet.

Albanien, som for nylig har restitueret fra en vanskelig kommunistisk regime, er siden blevet et ønskværdigt rejsemål takket være sit storslående bjerglandskab, fascinerende arkæologiske udgravninger og smukke strande.

Hovedstaden, Tirana er en levende by med farvestrålende bygninger og maleriske pladser omkranset af træer og bjerge. En af de ældste byer i landet, Berat, er for nyligt kommet på Unescos verdensarv liste for sin osmanniske arkitektur og intakte slot, så der er masser af tiltalende kulturelle seværdigheder.

Den albanske kyst strækker sig fra Adriaterhavet til det Ioniske Hav, så landet er godt tilgængeligt fra både nordlige og sydlige italienske have. Der er mange færgeselskaber, som tilbyder natte overfarter, så det er værd at booke en behagelig kabine.