COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Korfu - Saranda er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra De Ioniske Øer til Albanien side

Korfu - Saranda færgeselskaber

  • 3 Sailings Daily 1 hour 10 min
  • Get price
  • 9 Sailings Daily 30 min
  • Get price
  • 6 Sailings Daily 35 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 1 hour 10 min
  • Get price

Korfu til Saranda færge

Korfu Saranda færgeruten forbinder De Ioniske Øer med Albanien og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Sarris Cruises & Lines sejler op til 3 gange dag, Finikas Lines 9 gange dag, Ionian Seaways 6 gange dag & Joy Lines servicen er tilgængelig op til 14 gange Uge.

Der er 20 overfarter dag på Korfu Saranda overfarten mellem De Ioniske Øer og Albanien og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Korfu Guide

Den græske ø Korfu er den næststørste af de Ioniske Øer. Øens største by er også kaldet Korfu, og er hjemstedet for det Ioniske universitet. Øen er populær blandt turister, som kommer hertil for at nyde de gode strande og det milde middelhavsklima. Korfu er en overraskende grøn ø, især sammenlignet med andre græske øer. Varme somre kombineret med regnskyl om vinteren, skaber en frodig vegetation, som er domineret af over 2 millioner oliventræer.

Korfu by er Venedig og Napoli, med et stejf af Frankrig og mere end et stejf af England. En labyrint af smalle gader i byen er domineret af fæstningen fra det 16. århundrede, som er værd at udforske. Hvis man vandrer omkring i byen, vil man sandsynligvis finde et gammelt kapel eller palæ, eller måske en hemmelig have. I de smalle gader af Liston, finder man små butikker, der sælger alt, hvad man kan forestille sig.

Øens havn tilbyder færgeforbindelser til en række destinationer, med størstedelen til det græske fastland.