Korfu til Saranda færge

Korfu Saranda færgeruten forbinder De Ioniske Øer med Albanien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Sarris Cruises & Lines sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time 10 minutter mens Sarris Cruises & Lines Fast Ferry servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 35 m.

Der er 42 overfarter Uge på Korfu Saranda ruten mellem De Ioniske Øer og Albanien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Korfu - Saranda færgeselskaber

  • Sarris Cruises & Lines
    • 4 Afgange Dagligt 1 time 10 m
    • Få pris
  • Sarris Cruises & Lines Fast Ferry
    • 14 Afgange Ugentlig 35 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Korfu Saranda Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Korfu Saranda ruten er for en bil og 2 passagerer.

Korfu Guide

Den græske ø Korfu er den næststørste af de Ioniske Øer. Øens største by er også kaldet Korfu, og er hjemstedet for det Ioniske universitet. Øen er populær blandt turister, som kommer hertil for at nyde de gode strande og det milde middelhavsklima. Korfu er en overraskende grøn ø, især sammenlignet med andre græske øer. Varme somre kombineret med regnskyl om vinteren, skaber en frodig vegetation, som er domineret af over 2 millioner oliventræer.

Korfu by er Venedig og Napoli, med et stejf af Frankrig og mere end et stejf af England. En labyrint af smalle gader i byen er domineret af fæstningen fra det 16. århundrede, som er værd at udforske. Hvis man vandrer omkring i byen, vil man sandsynligvis finde et gammelt kapel eller palæ, eller måske en hemmelig have. I de smalle gader af Liston, finder man små butikker, der sælger alt, hvad man kan forestille sig.

Øens havn tilbyder færgeforbindelser til en række destinationer, med størstedelen til det græske fastland.