Kos til Bodrum færge

Kos Bodrum færgeruten forbinder Dodekaneserne med Tyrkiet og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Dodecanese Flying Dolphins sejler op til 10 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 45 minutter mens Bodrum Express servicen sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid fra 45 m.

Der er 31 overfarter Uge på Kos Bodrum ruten mellem Dodekaneserne og Tyrkiet. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Kos - Bodrum færgeselskaber

  • Dodecanese Flying Dolphins
    • 10 Afgange Ugentlig 45 m
    • Få pris
  • Bodrum Express
    • 3 Afgange Dagligt 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Kos Bodrum Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Kos Guide

Den græske ø Kos er del af Dodekanserne, og ligger omkring 4 km fra kysten i Bodrum i Tyrkiet. Øen er omkring 40 km lang og 8 km bred og har en række byer og landsbyer. Den største by og havn kaldes også Kos, og øens øvrige landsbyer inkluderer Kefalos, Tingaki, Kardamena, Mastihari, Antimachia, Marmari og Pyli. Der er masser at lave her i Kos by. Der er masser af restauranter, barer og klubber i byen, hvilket har gjort øen til et populært feriested.

Der er daglige færgeforbindelser mellem Kos og Piræus, samt færgeforbindelser mellem Kos og resten af Dodekanserne, øerne i det nordøstlige ægæiske hav og Tyrkiet.

Bodrum Guide

Den tyrkiske by Bodrum ligger i Mugla, på den sydlige kyst af Bodrum halvø. I oldtiden var byen kendt som Halicarnassus og har mange gamle steder, der blevet forladt af romerne, byzantinerne og osmannerne. Populære attraktioner i byen inkluderer Tomb of King Mausolus, som er en af verdens syv vidunere og blev bygget på under 100 år. Tomb er nu et populært åbenluft museum. Besøgende kan også bruge tid på at udforske regionens smukke kyst og smukke bugter. I løbet af oktober og november bør man besøge Bargilya, som ikke ligger langt fra Bodrum og er, hvor man vil se alle indbyggernes oliven plukning. Der er som at være i en anden verden med sin lagune og søde fiskerestauranter.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til andre destinationer i Tyrkiet, til det græske fastland og de græske øer.