Chios til Cesme færge

Chios Cesme færgeruten forbinder De Ægæiske Øer med Tyrkiet og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Ertürk Lines sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 20 minutter mens Turyol servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 35 m.

Der er 21 overfarter Uge på Chios Cesme ruten mellem De Ægæiske Øer og Tyrkiet. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Chios - Cesme færgeselskaber

  • Ertürk Lines
    • 7 Afgange Ugentlig 20 m
    • Få pris
  • Turyol
    • 14 Afgange Ugentlig 35 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Chios Cesme Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Chios Cesme ruten er for en bil og 2 passagerer.

Chios Guide

Chios er den 5. største græske ø i Det Ægæiske Hav og ligger omkring 7 km fra den anatolske kyst og er adskilt fra Tyrkiet af Chios strædet. Chios blev bygget omkring den gamle havn og middelalderborg, der blev bygget under venetiansk og ottomansk herredømme. Nogle rester som er blevet fundet, daterer tilbage til år 2000 f.kr. Populære attraktioner på øen inkluderer Chios byzantinske museum, det arkæologiske museum i Chios, dens middeladerlige landsbyer og klosteret New Moni, fra det 11. århundrede, som er et Unesco verdensarv område.

Øen er hovedsageligt bjergrig, selv om der er et par dale, der findes på den sydlige og østlige del af øen. Chios har et typisk middelhavsklima med milde vintre og varme, tørre somre og er kendt for sit maleriske landskab.

Chios, og de øvrige øer i det Ægæiske Hav, er generelt forbundet til havne i Piræus og Rafina, Kykladerne, herunder Syros, Tinos, Mykonos og Andros, og Rhodos.

Cesme Guide

Kystbyen og havnen Cesme ligger i den vestlige del af Izmir i Tyrkiet. Byens navn er afledt af det tyrkiske ord for ”springvand” og er nok en henvisning til de mange kilder i området i det 18. og 19. århundrede. De rene strande, det krystalklare vand, de dejlige restauranter og det behagelige klima gør alt sammen Cesme til en af de mest populære feriesteder i Tyrkiet.

Beliggende i byens center er den genovesiske fæstning, der daterer tilbage til det 14. århundrede, og som senere blev restaureret af osmannerne i det 16. århundrede. Ved siden af fæstningen er Caravanserai, som blev bygget af Suleyman Magnificent i det 16. århundrede, og senere blev omdannet til et hotel under restaureringen af Agios Haralambos Kirken som Amir Caka Art Museum i det 19. århundrede.

Besøgende kan tage en båd tur for at besøge de mange øer omkring Cesme. For natteravne, har byen mange diskoteker, barer og cafeer.