Mytilene til Ayvalik færge

Mytilene Ayvalik færgeruten forbinder Lesbos med Tyrkiet. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Turyol. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Mytilene Ayvalik færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Mytilene - Ayvalik færgeselskaber

  • Turyol
    • 14 Afgange Ugentlig 1 time 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Mytilene Ayvalik Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Mytilene Ayvalik ruten er for en bil og 2 passagerer.

Mytilene Guide

Den græske by Mytilene er hovedstaden og havnen på den sydøstlige kyst af øen Lesbos, der ligger i det nordøstlige Ægæiske Hav. Byens oprindelse går tilbage til det 11. århundrede f.Kr., og den har en række neoklassiske bygninger, både offentlige og private.

Lesbos ø har et areal på omkring 1600 m2 km og har ca. 320 km kyststrækning, hvilket gør den til Grækenlands tredje største ø. Mytilini-Strædet adskiller øen fra det tyrkiske fastland.

Mytilene havn har færger til de nærliggende øer Lemnos, Chios og Ayvalik og til tider til Dikili i Tyrkiet. Havnen tjener også Piræus, Athen og Thessaloniki på fastlandet.