COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Mytilene - Ayvalik er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Lesbos til Tyrkiet side

Mytilene - Ayvalik færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 1 hour 30 min
    • Get price

Mytilene til Ayvalik færge

Mytilene Ayvalik færgeruten forbinder Lesbos med Tyrkiet. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Turyol. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Mytilene Ayvalik færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Mytilene Guide

Den græske by Mytilene er hovedstaden og havnen på den sydøstlige kyst af øen Lesbos, der ligger i det nordøstlige Ægæiske Hav. Byens oprindelse går tilbage til det 11. århundrede f.Kr., og den har en række neoklassiske bygninger, både offentlige og private.

Lesbos ø har et areal på omkring 1600 m2 km og har ca. 320 km kyststrækning, hvilket gør den til Grækenlands tredje største ø. Mytilini-Strædet adskiller øen fra det tyrkiske fastland.

Mytilene havn har færger til de nærliggende øer Lemnos, Chios og Ayvalik og til tider til Dikili i Tyrkiet. Havnen tjener også Piræus, Athen og Thessaloniki på fastlandet.