Rhodos til Marmaris færge

Rhodos Marmaris færgeruten forbinder Dodekaneserne med Tyrkiet. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Sea Dreams. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time.

Sejltiden og hyppigheden for Rhodos Marmaris færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rhodos - Marmaris færgeselskaber

  • Sea Dreams
    • 7 Afgange Ugentlig 1 time
    • Få pris

Gennemsnitlige Rhodos Marmaris Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og ligger i den østlige del af det ægæiske hav, nordøst for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er også en kort afstand ud for Tyrkiets kyst. Rhodos By er øens hovedstad og største by, og dens gamle bydel er en rig gobelin, der består af forskellige civilisationer og kulturer.

Byens middelalderlige mure, dens bygninger, porte, smalle stræder, gamle huse og travle torve får en til at føle som om, man er trådt tusinder af år tilbage i tiden.

Udenfor Rhodos byen har øen en række små landsbyer og badebyer, der er populære blandt turister. Hovedbyderne er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øens havn er der færgeforbindelser til Piræus, resten af Dodekaneserne, Kykladerne og Kreta.

Marmaris Guide

Marmaris er beliggende på Middelhavskysten i den vestlige del af Tyrkiet. Byen er hjemsted for en af Tyrkiets største lystbådehavne og har en havn, en dejlig havnefront og kystlinje og en charmerende gammel bydel, der bare venter på at blive udforsket. Populære attraktioner i byen inkluderer Marmaris slot, fra det 16. århundrede, som nok er det mest berømte sted i byen. Der er også mange historiske bygninger beliggende i den gamle bydel, der er blevet konverteret til butikker, cafeer og restauranter.

Der er regelmæssige færgeforbindelser til den græske ø Rhodos.