COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bodrum - Rhodos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Bodrum til Rhodos færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Tyrkiet til Dodekaneserne side

Bodrum - Rhodos færgeselskaber

    • 2 Sailings Weekly 2 hr 15 min
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 2 hr 30 min
    • Get price

Bodrum til Rhodos færge

Bodrum Rhodos færgeruten forbinder Tyrkiet med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Bodrum Express sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Sea Dreams servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 timer 30 minutter.

Der er 4 overfarter Uge på Bodrum Rhodos ruten mellem Tyrkiet og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Bodrum Guide

Bodrum er beliggende i den tyrkiske provins Mugla på den sydligste kyst af Bodrum halvø. I oldtiden var byen kendt for at bosætte mausoleum mausolus, en af de syv viundere i den antikke verden, og blev også kaldt Halicarnassus. Bodrum Slot blev bygget i det 15. århundrede af Johanniterordenen og står stolt over havnen og marinaen. Slottets grunde er vært for en række kulturelle festivaler.

Bodrum Cruise Port ligger 36 km fra Milas internationale lufthavn og kun få minutters gang fra byens centrum. Havnen kan betjene mindst to store krydstogtskibe ad gangen sammen med tre motorbåde. Havnen har også tre færge ramper. Der er færgeforbindelser til andre nærliggende tyrkiske og græske havne og øer.


Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og er populær blandt turister, især fordi den nyder omkring 300 solskinsdage om året. Øen ligger i den østlige del af Det Ægæiske Hav, nord for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er et populært turistmål med en smuk kystlinje, masser af kultur og et livligt natteliv.

Øens største by, Rhodos Town, er meget charmerende og besøgende vil se enorme middelalderlige befæstninger og smalle stræder, der er fulde af karakter. Dog er de nok øens strande der er dens største attraktion og grunden til at den er så populær. Mange af strandene ligger på den østlige bred. Stranden Lindos skiller sig ud, da den tilbyder den bedste strækning af sand og småsten og er tæt på Megali Paralia.

Der er daglige færgeforbindelser fra Rhodos til Piræus. Om sommeren er der også færgeforbindelser til resten af Dodekaneserne, samt Kreta og Kykladerne.