Bodrum til Rhodos færge

Bodrum Rhodos færgeruten forbinder Tyrkiet med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Sea Dreams sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 30 minutter mens Bodrum Express servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t 20 m.

Der er 2 overfarter Uge på Bodrum Rhodos ruten mellem Tyrkiet og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Bodrum - Rhodos færgeselskaber

  • Sea Dreams
    • 1 Afgang Ugentlig 2 t 30 m
    • Få pris
  • Bodrum Express
    • 1 Afgang Ugentlig 2 t 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Bodrum Rhodos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Bodrum Guide

Bodrum er beliggende i den tyrkiske provins Mugla på den sydligste kyst af Bodrum halvø. I oldtiden var byen kendt for at bosætte mausoleum mausolus, en af de syv viundere i den antikke verden, og blev også kaldt Halicarnassus. Bodrum Slot blev bygget i det 15. århundrede af Johanniterordenen og står stolt over havnen og marinaen. Slottets grunde er vært for en række kulturelle festivaler.

Bodrum Cruise Port ligger 36 km fra Milas internationale lufthavn og kun få minutters gang fra byens centrum. Havnen kan betjene mindst to store krydstogtskibe ad gangen sammen med tre motorbåde. Havnen har også tre færge ramper. Der er færgeforbindelser til andre nærliggende tyrkiske og græske havne og øer.

Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og er populær blandt turister, især fordi den nyder omkring 300 solskinsdage om året. Øen ligger i den østlige del af Det Ægæiske Hav, nord for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er et populært turistmål med en smuk kystlinje, masser af kultur og et livligt natteliv.

Øens største by, Rhodos Town, er meget charmerende og besøgende vil se enorme middelalderlige befæstninger og smalle stræder, der er fulde af karakter. Dog er de nok øens strande der er dens største attraktion og grunden til at den er så populær. Mange af strandene ligger på den østlige bred. Stranden Lindos skiller sig ud, da den tilbyder den bedste strækning af sand og småsten og er tæt på Megali Paralia.

Der er daglige færgeforbindelser fra Rhodos til Piræus. Om sommeren er der også færgeforbindelser til resten af Dodekaneserne, samt Kreta og Kykladerne.