La Palma

Sådan bookes færger fra La Palma til La Gomera

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem La Palma og La Gomera leveret af 2 færgeselskaber – Fred Olsen Express & Naviera Armas. Santa Cruz de La Palma til San Sebastian de la Gomera færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 3 timer 50 minutter.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på La Palma La Gomera overfarten mellem Santa Cruz de La Palma og San Sebastian de la Gomera.

La Palma La Gomera kort

Tryk her for kort

Om La Palma:

La Palma er den mest nordvestlige og femte største af De Kanariske Øer, som ligger ud for den nordvestlige afrikanske kyst.

Øen er velegnet til vandreferie, da der er hundredvis af kilometer af stier gennem uberørte områder. Man kan beundre bjerge, vulkaner, strande, regnskove og små landsbyer langs vejen.

La Palma har betagende udsigter over skovklædte dale og fascinerende klippeformationer, og er tilnavnet ’juvelen i De Kanariske Øer’.

La Palmas hovedhavn er i Santa Cruz de la Palma på østkysten, hvorfra man kan sejle til de fleste af de Kanariske Øer og det spanske fastland, så der er masser af muligheder.

Om La Gomera:

La Gomera er en af de mindste Kanariske Øer i Atlanterhavet. I modsætning til de andre Kanariske Øer, byder La Gomera på fred og ro i et vidunderligt landskab.

La Gomera har dramatiske strande, stier gennem tropiske bjerglandskaber og tågede regnskov. Dens National Park er kendt som en af de bedst bevarede hemmeligheder i De Kanariske Øer.